2017. május 10., szerda

Szenvedélyes szerelem



Anett a nála jelentősen magasabb férfi derekára fogva kezdi húzni a félhomályban úszó kicsiny szobájukba, minek közepén egy méretes, bordó színekkel ellátott franciaágy kapott helyet. A fiatal nő célirányosan hátrál az ágyig, hol párja átvéve az irányító szerepét, egy szeretetteljes csókot nyomva homlokára, óvatosan a matracra tolja, hogy fölé magasodva nyomhassa telt, meggyvörös ajkait Anett puha párnáira. A gyenge fényviszonyok ellenére is tökéletesen látják egymás szégyenlősen kipirosodott orcáit, mert hiába a maguk mögött hagyott több éves együttlét, a mai napig nem tudnak betelni a másik tökéletes jellemével, valamint vonásaival.
- Kaici - szólítja meg finoman, s felnyúlva az arcára nyomja tenyerét. - Neked dolgozni kéne menned, nem?
- Sss, ne azzal foglalkozz - mosolyodik el a nő aggodalmaskodásán. - Akkor van munka, ha én ott vagyok. Majd megvárnak - simítja le egyik kezét az oldalára.
Anett Kai tarkójához felnyúlva, vissza húzza magához egy szenvedélyes csókra, míg a férfi ujjai felfedező hadjáratra indulnak pólója alatt. Egy reszketeg sóhajjal tudtára adva, miszerint nagyon nincs ellenére a dolog, folytatásra bíztatja párját, kinek keze csakhamar egyik - még anyaggal fedett - mellén állapodik meg. Anett szívverése a kétszeresére ugrik, minek következtében levegőszükséglete is megnő, ám ez koránt sem elég ok arra, hogy elszakadjon Kai mámorító ajkaitól.
A férfi feltérdel, hogy magával húzva kedvesét, megtudja szabadítani annak felsőjétől és kicsatolva melltartóját, egy könnyed mozdulattal száműzze a szoba valamelyik távoli részébe, elvégre a következő órákban biztosan nem lesz rá szükség. Újfent visszadöntve az ágyra, ezúttal nyakát veszi célba, hogy elárassza minél több nedves puszival, és apró szívásnyomokkal, miket a visszajelzés szerint kifejezetten élvez a nő. Ezen felbátorodva tér át kulcscsontjára, közben a lehető legjobban ügyelve rá, hogy még véletlen se sértse fel porcelán bőrét.
Lehelyezkedve a törékeny test mellé, lágy csókjaival domborulatára téved és míg nyelvével körberajzolja bimbóját, azzal egyidejűleg emeli fel mutató ujjával Anett farmerjának a szélét, hogy behatolva alá, szeméremdombjára simítson. Szerelme élvezetét fokozván, egy pillanat alatt kapja be bimbóját, hogy szopogatva, szívogatva csaljon ki minél magasabb hangokat, közben bejutva tangája alá is, hogy az ajkak közé nyomva ujját, elkezdhesse csiklója izgatását.
Anett a csípőjét feljebb emelve állja az ingereket, ám ahogy azok kezdenek elhatalmasodni rajta, Kai kezének ténykedésével ellentétes irányba kezd mozogni, közben minden koncentrációját arra irányítva, hogy megtudja szabadítani a férfit az őt takaró fekete, szatén ingtől. A gombok ugyan kifognak rajta, de kisebb erőbedobásának hamar megadván magukat, alig pár pillanattal később már Kai kidolgozott, izmos felsőtestét csodálhatja. Többet és mégtöbbet akarva tőle túr élénkszőke fürtjei közé, hogy megmarkolva dús tincseit, visszahúzza magához egy követelődző csókra, mit a férfi készségesen teljesít számára. Kapkodó mozdulatokkal szabadítja meg végleg a felesleges felsőruházatától, hogy aztán övére kapva csatolhassa ki minél hamarább.
- Ne siess, életem - hajol el Kai és kihúzva kezét, lesegíti magáról a nadrágot, hogy immár csupán bokszerbe magasodhasson Anett fölé. - Tényleg ráérnek - biztosítja munkatársai állítólagos türelme felől, ám látszólag ezzel még közel sem csillapította párja vágyait.
- Nem érdekel, én most akarlak érezni!
- És fogsz is - hajol hasához, hogy csókokkal ellepve vándorolhasson egyre lejjebb és lejjebb, közben kigombolva farmerját. Köldökéhez érve, behelyezkedik két lába közé és egy utolsó csókot nyomva rá, vissza egyenesedik, s az övpánttal együtt megragadott fehérneműt lehúzva róla, hanyagul a szőnyegre hajítsa azokat.
Alkarjaira támaszkodva, benyúl Anett két combja alá, hogy úgy felnyúlva egyik kezével, bal mellét simogathassa, míg a másikkal az oldalát. Nyelvét végighúzva lábának legérzékenyebb részén, őrjítően lassan halad fölfelé, hol becsókolva két ajka közé, csiklójához férjen. A nő egy erőteljesebb nyögést hallatva húzza fel egyik lábát, majd jobban szétterpesztve ad utat párjának, míg neki ujjai az alattuk húzódó lepedőt tépik. A ház eddigi monoton csendjét z fokozatosan hangosodó sóhajok és Kai nevének ismételgetése tölti be, ki ezen fellelkesedve mozgatja sikamlós nyelvét szerelmének legféltettebb részén.
- Kai-ah - feszül ívbe a háta, egyre közeledő gyönyörét jelezvén, azonban még mielőtt ez elérhetné, a férfi elemelkedve tőle szünteti meg tevékenykedését, Anett legnagyobb bánatára.
Kai feltérdel és a nő felé nyújtózkodva, egy lány puszit hint arcára, miközben az ágy melletti kis éjjeliszekrényből előveszi a szükséges dolgokat. Maga mellé téve az elővett kellékeket, sebtében megszabadul alsójától, majd a kis tasakot felvéve, ujjai közé csippenti, hogy elkezdhesse kibontani.
- Nem kell - mondja finoman Anett, hozzá még fel is ülve, mert tudja, hogy ez most ha nem is a legalkalmasabb pillanatban van, mindenképp tudatni szeretné vele döntését. - Készen állok - süti le tekintetét szégyenlősen. - Gyereket szeretnék tőled - simít a férfi karjára.
- Komolyan? - csillannak fel éjsötét íriszei, mikben Anett már oly’ sokszor elveszve érezte magát, s mégis azt vallja, hogy sosem tudná megunni egy másodpercre sem.
- A lehető legkomolyabban - biztosítja állítása felől, ezzel a világ legboldogabb emberévé téve kedvesét és önmagát is.
- Istenem… - érzékenyül el egy pillanatra, azonban rájőve, hogy ezzel még várni kell kicsit, félre teszi a gumit és a kis tubust emeli fel. Társa védelmének érdekében minél többet a kezébe nyom, mit aztán alaposan végigken kő keményen ágaskodó tagjára, s a maradékot egyszerűen csak a takaró huzatba törli.
Visszadöntve Anettet, a lejjebb helyezkedése érdekében egy nagyobb terpeszt felvéve igazítja nemességét a nő bejáratához, hogy nagyon lassan elkezdhessen benyomulni. A kellemetlen hangokból ítélve, igyekszik minél több pihenőt tartani, nehogy véletlen túl nagy fájdalmat okozzon számára.
- Nincs baj - ereszt meg egy halvány mosolyt, de Kai már átlát rajta, tudja jól, hogy jelenleg küszködik, ezért egyenlőre megszüntetve haladását, előrébb támaszkodik, hogy fölé hajolva fél karját alá vezethesse, majd feljebb emelve őt, magához tudja ölelni.
- Babám, ráérünk - nyomja orcáját az övéhet.
- De már most hiányzol…
- Ezért sietsz? - kuncog fel kissé, ezzel némileg ellazítva Anettet. Bár nem szokta hangoztatni, de a kedvence Kaiban az a nevetése. Számára egy édes és egyben szívmelengető melódia, mi talán a világ összes gondját meg tudná oldani, akkora hatalommal bír felette.
- Nem, csak nem szeretném, hogy itt hagyj - érzékenyül el, hiszen mostanában a rengeteg munka miatt csak kevés ideje jut rá, amit kifejezetten rosszul visel.
- Akkor nem megyek - búgja, egyre nehezebben türtőztetve magát. - Később felhívom a srácokat, hogy ma ne várjanak.
- Te vagy a legjobb, Kaici~ - simít hátára és letévedve fenekére, kicsit ráfeszít, ezzel tudatva, hogy folytathatja.
Kai vissza egyenesedve kezd újra benyomulni, mi ezúttal rövid időn belül sikerül is, majd pár pillanat után rögtön mozgásba kezd. A fájdalmas nyögéseket hamar felváltják az élvezet hangjai, fülledt hangulatot csalva a kicsiny szobába.
Egybeolvadva, szerelmük kiteljesedése érdekében unszolják egymást a gyönyör kapujáig, a lehető legtöbb érzelmet belecsalva mozgásukba. Anett lábait Kai dereka köré fonva biztosít több hozzáférhetőséget és lehúzva magához, körmeit a férfi lapockái mélyeszti, ezzel levezetve egyre elhatalmasodó élvezetét. Egymás szemébe mélyedve mondogatják a másik nevét, míg a szenvedély akkorára nem növi magát, hogy a nő fejét hátravetve szorítja melléhez a végletekig gyorsító párját, ki már nem bírva a feltörekvő ingert, szerelmével egyszerre éri el a csúcsot, ezzel egy utolsót feszítve elfáradt izmain. A törékeny testbe engedve élvezetet, még párat mozdul, hogy aztán kihúzódva belőle vetődhessen mellé.
Anett pihegve nyúl fel a szekrényhez, hogy pár zsebkendőt magához véve, kettőt Kainak adja, a többivel meg önmagát tisztogassa, hogy aztán eldobva azokat, szerelmesen társához bújjon.
- Mindennél jobban szeretlek - húzza ki a takarót, hogy betakarhassa vele kettejüket.
- Én is téged - fúrja arcát Kai nyakába, s mélyen belélegezve imádott illatát, elpilledve engedi át magát a fáradtságnak.


2 megjegyzés:

  1. Szió~
    El sem tudod hinni, hogy örültem mikor megláttam XD
    Még csak az elején tartottam, de már előre kiszúrtam, hogy KAICI <3
    Elmondhatom, hogy dugtam a legtökéletesebb EXO taggal, sőt gyerekünk is lesz XDDD
    Olyan jó volt olvasni, hogy már régóta együtt vagyunk benne és valóban imádom a nevetését. Jó, azt az egyet szeretem benne XDDD
    Mindenesetre millió csók érte, hogy megírtad :3










    Nem kérek vele többet XDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia *-*
      De, eltudom x3
      Mert Kaici beszt, annak mindenbe benne kell lennie és benne is lesz :3
      Irigylésre méltó dolog, tehát becsüld meg jól ^_^
      Egy nagyon is komoly kapcsolatot tudhatsz vele a hátad mögött, tehát nincs miért aggódnod, a jövőben is imádni fog <3
      Majd behajtom, úgy ígérgesd :P



























      De még van tervbe pár, nem mintha ezt kérted volna <3

      Törlés